Share
ברירת-מחדל  |  
 
 
 
הרשמה
 

להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 שלח
 


השדרוג של אסף:
איך להכין תה קצת שונה.
מוסיפים למים מקלות קינמון וחותכים תפוח (ממליץ על תפוח ירוק ) לחתיכות בגודל בינוני, שהחתיכות יוכלו להכנס לכוס בנוסף לצמחים
הרגילים ו/או לתיונים.
כך אפשר לשדרג את התה הרגיל ששותים בדרך כלל.
                                                             לרוויה!

הטיפ של תומר:
כדי לבשל תפוח אדמה לא צריך לעטוף אותו באלומיניום. אפשר לשים אותו ליד האש ולתת לו להתבשל לאט לאט. מדי פעם להפוך אותו ולהזהר שלא ישרף. גם אם נשרף קצת מבחוץ זה לא משנה. לא להוציא לפני הזמן כי זה יהיה קשה מבפנים. בסביבות 40 דקות יספיק.



פונץ' חם לטיולי חורף

רכיבים:
•3 כוסות יין אדום (מתוק/יבש תלוי בטעם שלכם)
תפוח עץ מקולף וחתוך
תפוז מגורד/חתוך לחתיכות קטנות
4 כפיות דבש
כף סוכר חום
מקל קינמון
•5 מסמרי ציפורן
שליש כוס ליקר תפוזים
רבע כוס ליקר פיסטוק
4 כוסות מיץ תפוחים צלול (אם אתם בכיוון של פונץ' תפוח.
לחילופין/בנוסף אפשר כוס מיץ תפוזים סחוט)
2 גרגרי פלפל אנגלי
כפית אבקת קינמון

*מטרת הליקרים היא להוסיף אלכוהול. אפשר להחליף בוודקה או ג'ין

אופן הכנה:
1. מחממים את הכל, חוץ מהיין, הליקר והפירות, כ- 10 דקות על אש נמוכה. תוך כדי ערבוב בלתי פוסק, על מנת שהדבש והסוכר יימסו, עד שמתקבל סירופ קל.
2. לאחר כ- 10 דקות טועמים ולהמתיק אם צריך.
מוסיפים את שאר הרכיבים וממשיכים לחמם (בלי להגיע לרתיחה) תוך כדי ערבוב עוד 10 דקות.
3. מורידים מהאש, מחכים מעט ומוזגים.
                                                  לרוויה!


 

לייבסיטי - בניית אתרים